Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza 5b 5d" (2.65 secunde)
Primul show Carla's Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5 000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.
Cei peste 5 000 de fani au venit din toata tara pentru a-i asculta live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Antonia, Loredana Groza, Delia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Georgian, Yanka.
Zsuzsana i-a cucerit pe toti cu vocea ei uluitoare si cu aparitia demna de o diva, iar alaturi de Loredana Groza a ajuns in finala concursului, unde a interpretat o piesa alaturi de celebrul Alessandro Safina.
Lenin, 1907, Petru Groza), toate concepute in maniera realismului socialist. In conditiile de relativa liberalizare culturala din anii 1960, un caz aparte l-a constituit dezbaterea din 1965 privind realizarea statuii lui Mihai Eminescu, care avea insa ca miza renuntarea la realismul socialist in favoarea abordarilor moderne.
Daniel Groza) O parte importanta din acoperisul uneia dintre cele mai valoroase cladiri din Baile Herculane s-a prabusit zilele trecute.
In urma cu patru luni, componentii trupei Voltaj au colaborat pentru prima oara cu Loredana Groza si au lansat impreuna Dependenta mea, o declaratie de dragoste sincera si pasionala.
Cu cinci decenii in urma, in ianuarie 1946, urmare a intelegerii de la Moscova a celor trei mari puteri (SUA, URSS si Anglia), PNT trebuia sa-si desemneze, ca principal partid de Opozitie, un reprezentant in guvernul Groza.
Mihai Pelin dovedeste, inclusiv cu documente inedite, ca aceste tablouri nu au fost scoase din tara de Carol al II-lea, cum sustinuse si Securitatea, si lasa a se intelege regele Mihai I, ci chiar de catre ultimul suveran al Romaniei, dupa o intelegere a acestuia cu Groza si Dej.
Imi place mult si Loredana Groza, pentru ca intotdeauna vine cu ceva nou. - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
Hasotti - oprit de Politie, Basescu - de liberalii si democratii din Basarabi, iar Barde - scarbit de Dutu Miile de constanteni veniti la manifestare au avut parte nu doar de discursurile si prezentele liberalilor, respectiv democratilor, veniti cu mic, cu mare, dar si de un spectacol pe cinste, printre vedetele prezente numarandu-se Delia, Nicola si Cristi Minculescu de la Iris.
Sunt de acord si cu opiniile colegului nostru Cristi Diaconescu, referitoare la nevoia intaririi identitatii de stanga a PSD, cu atat mai mult cu cat partidul are in continuare probleme identitare.
Intalnirile noastre amoroase - alea cate au fost - s-au consumat in casa mamei lui Cristi. Este adevarat ca mi-a propus sa intretinem relatii sexuale si intr-un birou, dar am refuzat".
Carierismul lui devastatator este plamadit din vorbe, din obraznicii de rating aruncate de prin studiourile TV, in care aparea cu prietenul Cristi Boureanu, reprezentantii tinerilor, noua clasa politica.
Presedintele USMS, Cristi Godinac, a declarat ca “reprezentantii uniunii nu au fost invitati sa participe la dezbaterea noului proiect de lege pentru SRR si STRV, la Comisia pentru cultura a Camerei“.
Danut Pistritiu, director financiar, si Cristi Popescu, director resurse umane, si-au pierdut posturile pe care le ocupau de la începutul mandatului actualului director general, Eugen Davidoiu.
La eveniment au participat printre altii, Ioana Avadani, director executiv CJI , Liana Ganea, coordonator programe la ActiveWatch - AMP, Gelu Trandafir, membru al Consiliului National al Audiovizualului, Cezar Ion, presedintele Asociatiei Jurnalistilor din Romania, si Cristi Godinac, presedintele MediaSind.
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu, Daniela Dimitru sau Monica Radoi. Ziarul Curentul este lansat la Bucuresti in octombrie 1997 in serie noua, cotidianul aparand pentru prima data in 1928.
Cristi Brancu: Nu cred ca exista om care nu a auzit de Cronica Carcotasilor. Este o emisiune care cu siguranta a schimbat televiziunea.
Printre colaboratorii primuluinumar se regaseau Catalin Tache, Cristi Godinac, Romeo Diaconescu,Daniela Dimitru sau Monica Radoi. - Ziarul Curentul este lansat la Bucuresti in octombrie 1997 inserie noua, cotidianul aparand pentru prima data in 1928.
A tinut in brate un bebelus de nota 10. Iar la cateva ore, l-a privit cum se stinge. Vestea ca e pe moarte a venit brusc, sec, fara explicatii si fara compasiune Sotia fotbalistului Cristian Bud a vorbit, azi, cu reporterii Observatorului.
google-analytics.com